energy-guard
Kennisbank

Een kijkje achter de schermen bij team Energy Guards

Tijdens het registeren van u panelen loopt u wellicht tegen een paar vragen aan. Geen zorgen, Energy Guards geeft antwoord!

image

Naast de vergoeding van de energieleverancier, ontvangt de VVE per geleverde kWh een subsidiebedrag. Met de SCE subsidie garandeert de staat deze opbrengsten voor 15 jaar. Hierdoor is er geen onzekerheid door beëindiging van de salderingsregeling en schommelde energieprijzen.

image

Om de veiligheid rondom de elektrische installatie te vergroten, start Energy Guards de campagne 'De Meterkastcheck'.

image

Wilt u uw huis isoleren? Wilt u uw woning verduurzamen? Het heeft dezelfde isolatiewaarde als HR+++ glas: alleen dunner, lichter én past in smalle kozijnen.

image

Enphase staat bekend als een van de veiligste zonnetechnologieën op de markt, en dit streven wij graag na. Met ons 5-stappenplan kun je gemakkelijk de omvormer resetten. Zo kun je het probleem zelf oplossen, behoud je de systeemgarantie en zie je de opwekking weer verschijnen in de app.

image

De afgelopen maanden krijgen wij meer en meer de vraag of het slim is een thuisbatterij aan te schaffen. Hoe slim is de thuisbatterij nou echt? Energy Guards geeft antwoord!

image

Heb je een strandtent en is het elk jaar weer een gedoe om de elektra goed en veilig aan te sluiten? Op basis van onze ervaring hebben wij een ‘Plug & Play” zand-en-zout proof groepenkast ontwikkeld.

image

Onze Guards hebben ondertussen meer dan 500 zonnepanelen in combinatie met elektrische laadstations geplaatst op het terrein en werken actief aan het verduurzamen van de golfclub. Om deze zonnestroom 'in goede banen te leiden' is ook de infrastructuur aangepast.

image

Onze duurzame voetafdruk is nauwkeurig gemeten door de Social Handprint. In een tijd waarin maatschappelijke impact cruciaal is, laten we zien hoe wij bijdragen aan een betere wereld.

white and gray gloves on towel

COEPower is een applicatie van het Haagse softwarebedrijf Cooperation of Energy (COE). We werken al een aantal jaar actief samen met Cooperation of Energy in de verduurzaming van woningen. COEPower heeft als doel om allerlei zaken die met verduurzaming te maken hebben eenvoudiger te maken.

image

Energy Guards is onlangs geselecteerd door de gemeente Den Haag om op daken van Haagse VVE’s zonnepanelen te plaatsen.

image

Met onze onderhoudsabonnementen hoef je je geen zorgen te maken over het tijdig inplannen van onderhoud Wij nemen het gehele proces voor je uit handen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een goed functionerend en duurzaam systeem.

image

Een zonnepaneel maakt stroom, een zonneboiler maakt warm water. Warm water is nodig voor douche of bad. Het water wordt normaal gesproken verwarmd door de CV ketel. Het resultaat is een besparing op het gasverbruik. Energy Guards is een samenwerking aangegaan met HRSolar uit de Lier, Westland. Producent van de zonneboiler.

image

Met ons onderhoudsabonnement voor warmte-installaties ben je verzekerd van periodieke inspecties en preventief onderhoud.

image

Onze guards hebben maar liefst 400 m2 sedum (vetplantjes) op het dak van Bosch Car Service Thomson geplaatst. Een kwart van dat dakoppervlak kreeg onder het sedum ook nog isolatie.

image

Een lucht/water warmtepomp zet warmte uit de buitenlucht om in bruikbare energie voor het verwarmen en koelen van je woning en het bereiden van warmtapwater. De warmtepomp is een milieuvriendelijke manieren om een bedrijf of woning te verwarmen. Warmtepompen halen 80% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht).

image

Traditionele energiemeters hebben plaatsgemaakt voor een innovatieve oplossing: de slimme meterkast. Maar wat maakt het nu zo slim en wat zijn de voordelen ervan?

image