energy-guard
Ontdek COEPower

Slim en inzichtelijk energiebeheer voor jouw woning

Corporation of Energy Guards is een applicatie voor het vereenvoudigen van contact met onze klanten en het inzichtelijk maken van het energieverbruik. Op deze pagina vertellen we je er graag meer over.

Ontdek Corporation of Energy Guards
COEPower is een applicatie van het Haagse softwarebedrijf Cooperation of Energy (COE). We werken al een aantal jaar actief samen met Cooperation of Energy in de verduurzaming van woningen. COEPower heeft als doel om allerlei zaken die met verduurzaming te maken hebben eenvoudiger te maken. We gebruiken de applicatie steeds actiever voor het contact met klanten en het inzichtelijk maken van energieverbruik voor klanten met een onderhoudsabonnement.

De app van mijn zonnepanelen doet het niet, wek ik nog wel stroom op?

Inzicht in energieverbruik
In het proces van het verduurzamen van uw woning kunnen veel vragen opkomen. Inzicht in uw energieverbruik kan zowel uzelf als uw installatiebedrijf helpen om een aantal van die vragen te beantwoorden. Dat maakt het verduurzamingsproces makkelijker en prettiger. Met COEPower werken we ernaar toe om steeds meer vragen te kunnen beantwoorden en contact met het installatiebedrijf makkelijker te maken.

imageimage