energy-guard
Een zand-en-zout proof installatie voor strandtenten

Plug & Play

Vraag je je af of je een passend energiecontract hebt? Benieuwd naar de opbrengt van zonnepanelen en de zin van een batterij? Energy Guards geeft antwoord!

Heb je een strandtent en is het elk jaar weer een gedoe om de elektra goed en veilig aan te sluiten? Op basis van onze ervaring hebben wij een ‘Plug & Play” zand-en-zout proof groepenkast ontwikkeld.

1. Jouw stroomverbruik te analyseren
Voordat we aan de slag gaan, voeren we een grondige analyse uit van je stroomverbruik. Door je verbruikspatronen te begrijpen, kunnen we een oplossing op maat ontwerpen die perfect aansluit bij jouw situatie.

2. Een passende installatie te vinden bij jouw situatie
Ons Guards staan klaar om de juiste installatie te vinden die past bij jouw specifieke situatie.We zijn trots op onze aansluiting bij Techniek Nederland en onze certificeringen, waaronder STEK, BRL100 en Erkend Leerbedrijf. Onze Guards zijn VCA gecertificeerd en we voldoen aan hoge standaarden zoals InstallQ, SCIOS, Scope10 en Scope12.

3. Enthousiast? Dan ontvang je een op maat gemaakte offerte
Na de offerte wordt al het werk uitgevoerd door onze eigen mensen. Wij zeggen wel eens tegen elkaar: "Aardappels haal je bij de boer".

Ons Eigen Lab

Wil je zien hoe wij dit op ons bedrijf hebben geregeld?

Kom dan bij ons langs op de Zeesluisweg 67. Laat je ons van te voren weten dat je komt?

image