energy-guard
Waarom vacuümglas?

Vacuümglas: jouw woning optimaal isoleren

Dezelfde isolatiewaarde als HR+++ glas, alleen dunner, lichter én past in smalle kozijnen.

Gezien de hoge isolatiewaarde van vacuüm wordt het ook wel eens vergeleken met zogenaamd trippel glas. Daarnaast blijft de kwaliteit van het glas langer hoog. Triple glas gaat gemiddeld 15 jaar mee, vacuümglas meer dan 25 jaar, zonder dat het de isolatiewaarde verliest.

Hoe plaatsen wij isolatieglas?
Het plaatsen van (monumentaal) dubbel glas met een klassieke stoprand houdt in dat een “volbed kitsysteem” toegepast wordt waardoor ventilatie rondom het glas niet mogelijk is. Dit systeem waarborgt dat er op geen enkele manier water kan komen bij de bewuste zwarte kit aan de zijkant van het dubbel glas.

Energy Guards heeft ondertussen ruim 10 jaar ervaring met plaatsen van het dubbel glas en ondervind geen enkel verschil in problematiek met het plaatsen van standaard dubbel glas. Wij geven dan ook een zelfde garantie als een fabrikant namelijk 10 jaar, onder voorbehoud van periodiek schilderwerk, het schilderwerk dient het glas 1,5mm a 2mm te overlappen.

Diverse gemeente (gemeente Den Haag, Delft, Amsterdam en Haarlem) zijn bekend met onze werkwijze. Ondertussen hebben wij tientallen woningen met een beschermd stadsgezicht en een monumentale status voorzien van monumentaal dubbelglas.

image
image
image
image
Vrijblijvend Advies

Ja, ik wil isolatieglas!

Bij ons op kantoor zijn er diverse voorbeelden van isolatieglas te zien

image