energy-guard

Ontdek de sociale impact van Energy Guards

Energy Guards heeft zichzelf onder het sociale vergrootglas geplaatst, waarbij onze duurzame voetafdruk nauwkeurig is gemeten door de Social Handprint.

In een tijd waarin maatschappelijke impact steeds prominenter op de agenda staat, is het voor organisaties en bedrijven van belang om meetbaar en inzichtelijk te maken hoe zij bijdragen aan een betere wereld. Met de Social Handprint biedt MAEX de mogelijkheid voor mkb'ers om aan de slag te gaan met het tonen van hun maatschappelijke inzet.

Samen werken aan de impacteconomie

Peter van der Hem, impactmanager bij MAEX, benadrukt het belang van deze benadering: "Steeds meer opdrachtgevers, klanten, investeerders en sollicitanten willen weten of en hoe jij bijdraagt aan een betere wereld. Door daar actief mee aan de slag te gaan, kun je je onderscheiden en vooroplopen in de markt."

Bijdragen aan de Sustainable Development Goals

Het rapport laat zien dat Energy Guards zich inzet voor het verminderen van ongelijkheid in de samenleving door mensen op te vangen die zijn gevlucht uit Oekraïne. We streven niet alleen naar maatschappelijke impact maar investeren ook in het welzijn van onze medewerkers. Door coachingprogramma's, een gildesysteem voor opleidingen en ruimte voor sport, zoals surfen op de golven van Scheveningen. Hierdoor creëren we een gezonde werkomgeving.

Door middel van het Social Handprint rapport krijg je inzicht in de meerwaarde van ons maatschappelijk initiatief en de significante bijdragen die we leveren aan specifieke Sustainable Development Goals (SDG's).

Social Handprint Rapport

Geïnteresseerd in ons volledige rapport?

Met het Social Handprint rapport van Energy Guards ontdek je in één oogopslag de toegevoegde waarde van ons maatschappelijk initiatief en de belangrijke bijdragen die we leveren aan specifieke Sustainable Development Goals (SDG's).

image