energy-guard
Lokaal verduurzamen met een oog voor comfort en veiligheid

Buurtaanpak

We helpen je graag met het verduurzamen van je huis, waarbij wij ook oog hebben voor comfort en veiligheid. Van het controleren van je meterkast tot het toekomstbestendig maken van je woning met zonnepanelen en een thuisbatterij.

Onze Energy Guards keet staat iedere woensdag tot en met 30 oktober tussen 14:00 and 19:00 bij jou in de buurt ter plaatse van het Wijkcentrum Couvéehuis — Frankenslag 139. Zo kunnen wij je persoonlijk te woord staan en je verder informeren over hoe je je huis toekomstbestendig kunt maken. Wees welkom! Je kunt natuurlijk ook direct een afspraak inplannen voor een huisbezoek.

image
Buurtaanpak producten & diensten

Energie Monitoring

Buurtprijs: 0,00
Je energieverbruik inzichtelijk maken. Wij geven antwoord op de vraag: is mijn energieverbruik laag, gemiddeld of hoog? Voorwaarde. Je moet wel een digitale meter hebben.

image
Buurtaanpak producten & diensten

De MeterkastCheck

Buurtprijs: 95,-
Bent u benieuwd of uw meterkast veilig is? Plan nu de MeterkastCheck in! Als je buren zich ook aanmelden voor deze buurtactie, dan voorkom je samen onveilige situaties.

image
Buurtaanpak producten & diensten

Energielabel van je woning

Buurtprijs: 295,-
Het energielabel geeft aan of je woning geïsoleerd is, of je al zonnepanelen hebt laten installeren en hoe je woning wordt verwarmd. Ben je benieuwd welke stappen je zou kunnen nemen om te komen van label G naar bijvoorbeeld label C? Laat het ons dan weten, wij helpen je daar graag bij.

image
Buurtaanpak producten & diensten

Zonnepanelen met thuisbatterij

5 of 10KW thuisbatterij met 450WP zonnepanelen en een basisomvormer.
Ga voor een solide systeem dat geschikt is voor onze 'omstandigheden aan zee en onze huizen, wind, zout, platte daken en meeuwen.

image
Buurtaanpak producten & diensten

De (verdere) verduurzaming van je huis

Energy Guards helpt je graag met de verdere verduurzaming van je huis.
Dit kan gaan over het plaatsen van een (hybride) warmtepomp, airconditioning, dakisolatie tot en met monumentaal isolatieglas.

image